Activiteiten

Restaurant Fabuleus op dinsdag 19 oktober gesloten

Geplaatst op 15 oktober 2021.

In verband met de Zuidlaardermarkt is Restaurant Fabuleus dinsdag 19 oktober de hele dag gesloten. Woensdag 20 oktober zijn we weer open!

Vakantiesluiting

Geplaatst op 27 juli 2021.

Van zondag 8 augustus tot en met maandag 23 augustus zijn wij gesloten vanwege vakantie. Wij zijn telefonisch en via de mail niet te bereiken tijdens deze periode. … Lees verder »

Fabuleus Moederdagafhaalmenu

Geplaatst op 5 mei 2021.

Bestel ons speciale afhaalmenu voor Moederdag uiterlijk op zaterdag 8 mei voor 14:00 uur! Driegangenmenu Speciaal Moederdagafhaalmenu bestaande uit: € 30,00 p.p. Taartje van gerookte forel met asperges, … Lees verder »

Fabuleus Paasafhaalmenu

Geplaatst op 22 maart 2021.

Bestel het Paasafhaalmenu uiterlijk op 2 april, het menu is af te halen op zaterdag 3 april. Bestel op tijd vanwege de paasdrukte! Viergangenmenu Speciaal Paasafhaalmenu bestaande uit: … Lees verder »

Fabuleuze gerechten op eigen Boerenbont
(of ander serviesgoed)

Geplaatst op 15 maart 2021.

Vanwege COVID-19 doen we de dingen tegenwoordig anders. Het liefst verwelkomen we onze gasten in ons mooie restaurant voor een culinaire beleving, maar als dat niet kan voorzien … Lees verder »

Fabuleus Valentijnsafhaalmenu

Geplaatst op 3 februari 2021.

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we dit jaar een driegangenmenu samengesteld dat u kunt komen afhalen en alleen maar hoeft op te warmen (voorzien van instructies). Zo kunt u … Lees verder »

Kerstmenu Fabuleus

Fabuleus Afhaalmenu Kerst 2020

Geplaatst op 10 december 2020.

Beste gasten, Vanwege het coronavirus kunnen wij helaas dit jaar geen Kerstdiner organiseren bij Fabuleus. Om u toch het Fabuleuze kerstgevoel te geven hebben wij een viergangen-afhaalkerstmenu samengesteld. … Lees verder »

Maandmenu maart

Geplaatst op 3 maart 2020.

In de maand maart wederom een heerlijk maandmenu, een door ons samengesteld driegangenmenu met seizoensproducten. U kunt de hele maand genieten van het onderstaande driegangenmenu tegen een gereduceerd tarief … Lees verder »

Fabuleus nieuwe menukaart!

Geplaatst op 26 februari 2020.

Vanaf vandaag heeft Fabuleus weer een nieuwe menukaart vol met verrassende culinaire creaties. Onze menukaart biedt voor elk wat wils; of u nu het liefst vlees, vis of vegetarisch … Lees verder »

Fabuleus Valentijnsmenu

Geplaatst op 7 februari 2020.

Volgende week is het Valentijnsdag! Verras je Valentijn met een Fabuleus Valentijnsmenu, met liefde en passie samengesteld en bereid… Verwen je Valentijn met dit heerlijke driegangenmenu voor maar … Lees verder »

Pagina 1 van 1512345...10...Minst recente »
Online Reserveren