Kaartwijnen

Wit

Grüner Veltliner, Weinwurm’s
Weinviertel, Oostenrijk
Geel van kleur met een zweem groen. Heerlijk aroma van groene appel, iets peperig. Elegante smaak, fris en zuiver, milde kruidigheid met een droge afdronk.

Pinot Grigio, Cavit Trento
Trentino, Italië
Bleke, strogele kleur en een frisse, fruitige geur. De smaak is droog met veel sap, elegant en zuiver en een tikje notig na. Verfijnd en harmonieus van karakter.

Saint-Chinian Château Viranel ‘Tradition’Blanc
Languedoc, Frankrijk
Volle witte wijn, lichtgoudgeel van kleur. Smaak anijs, citrus, abrikoos met lange afdronk.

Auxerrois, Wijngoed Thorn
Maasvallei Limburg, Nederland
Fris, vol en rijp van smaak. Helder lichtgele kleur, frisse aanzet, vol sappig droog waarin wit fruit als appel en peer. De wijnen van Thorn vallen onder de BOB (Beschermde oorsprongsbenaming).

Rioja Muga Blanco, Bodegas Muga
La Rioja, Spanje
Krachtige witte wijn met een rijke complexe en aangename frisheid, die mooi in een citrus toets naar voren komt. Houtlagering geeft een iets rokerige toets en ondersteunt de prachtige finale.

Rood

Shiraz Milton Park, Thorn-Clarke Angaston
South Australia, Australië
Vol rood van kleur. Zwoele, volle smaak, waarin eucalyptus, zwarte peper en rijpe bosvruchten. Zeer karakteristiek met een lange finale.

Lorca Fantasia Malbec, Bodegas y Vinedos Mauricio Lorca, Lujan de Cuyo
Mendoza, Argentinië
Diep robijnrood van kleur. In de geur rood, rijp fruit, kruidig, zwoel en tonen van eikenhout, pruimen en zwarte bes. Soepel glas met voldoende vulling, romig met aroma’s van zongedroogd fruit en wat vanille.

Barbera del Monferrato ‘Montej’, Villa Sparina
Piëmonte, Italië
Robijnrode kleur. Gezond rood fruit in de geur. Frisse, zuivere inzet, rijp fruit, mooie volle smaak, zachte zuren en iets eiken, goed in balans.

Leyda Pinot Noir ‘Classic’
Leyda Valley, Chili
Heldere rode kleur. Aangename geur van jong rood fruit als aardbei en kers. Stevige inzet, kruidig, een zuivere frisheid, gezond rood fruit, met zachte, milde tannines in de afdronk. Een duidelijke ‘koel klimaat’ Pinot noir.

Rioja Vallobera ‘Crianza’
La Rioja, Rioja Alavesa, Spanje
Dieprood van kleur. Rijp, rood fruit in geur en smaak. Romige, sappige, lichtkruidige wijn met lichte tonen van houtlagering, tabak en een elegante afdronk.

Online Reserveren