Wildkaart

Voorgerechten

Proeverij van wildzwijn
paté, ham, salami en fricandeau met zoetzure groenten ingelegd en een crème van knolselderij en truffel
€ 11,50
Lauwwarme salade
van houtduiffilet en een gestoofd duivenboutje, Drents nagelholt en bietenaccenten
€ 12,50
Gevogeltebouillon
met bospaddenstoelen, quenelle van gevogeltefarce en truffel, en knolselderij, wortel en kruiden
€ 6,50

Hoofdgerechten

Wilde eendenborst
met een gestoofd eendenboutje en een saus van rode wijn en gekarameliseerde sjalotjes
€ 23,50
Peposo van everzwijn
wildzwijnstoof gegaard in rode wijn en knoflook, geserveerd met spätzle en Gruyère kaas
€ 23,50
Hertensukade
met een wildsaus van cranberries en speculaaskruiden en een ravioli van bospaddenstoelen en truffel
€ 24,50

 

Online Reserveren