Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met vis

Vis van de dag
Catch of the day
Dagprijs
Dorade
met citroen gemarineerd, in zijn geheel gegrild met een salsa van pijnboompitten, ansjovis, olijf, tomaat, kappertjes, knoflook en peterselie
€ 24,75
Zeebaarsfilet
op de huid gebakken, met gewokte groenten en schaal- en schelpdieren op Oosterse wijze
€ 26,75

Hoofdgerechten met vlees

Varkensoester met panchetta omwikkeld
van het Limburgs Kloostervarken (Livar), met een saus van tomaat, ricotta en basilicum
€ 24,50
Kalfsoester
gevuld met salie, serranoham en een balsamicostroopje
€ 26,50
Mignons van ossenhaas
met een saus van cantharellen, truffel en armagnac
€ 28,50

Vegetarische hoofdgerechten

Mediterrane groentenstoof
met aioli, risotto met saffraan en dadel en knoflook-saliebrood
 € 21,50
Ragout van (bos)paddenstoelen
met truffel en bosui, taartje van artisjok, aardappel en pecorino
€ 22,50

 

Online Reserveren