Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met vis

Vis van de dag
Catch of the day
Dagprijs
Gegrilde reuzengamba’s 
met een dip van mango, chilipeper en koriander
€ 23,95
Zeebaarsfilet 
op de huid gebakken, met een saus van paprika, zongedroogde tomaat, spinazie en rucola
€ 24,50
Skryfilet/ kabeljauwfilet 
op de huid gebakken, met een Griekse melange van tomaat, wortel, ui, broodkruim, knoflook, oregano, peterselie en olijfolie, geserveerd met een Beurre Blancsaus
€ 24,75

Hoofdgerechten met vlees

Varkensoester 
van het Limburgs Kloostervarken (Livar), met een saus van groene appel, salie en een vleugje sjalot
€ 22,95
Picanha 
zacht gegaard staartstuk van het Frieslander rund met een krachtige saus van rode wijn, rozemarijn en knoflook
€ 24,50
Kalfsoester 
met een saus van akkerzwammetjes, mascarpone en rode port
€ 24,50
Mignons van ossenhaas (ca. 180-200 gram) 
met gebakken ganzenlever, koffiecrumble en een saus van Banyuls
€ 36,50

Vegetarische hoofdgerechten

Groentencurry
van sperziebonen, courgette, wortel, rode ui, kerrie
en kokosmelk met saffraanrisotto geserveerd
 € 20,50
Italiaans groentenstoofpannetje 
van tomaat, courgette, aubergine, paprika, witte bonen, artisjok, mozzarella, oregano en knoflook met een truffelrisotto
€ 21,75
Online Reserveren