Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met vis

Vis van de dag Dagprijs
Zalmfilet
op de huid gebakken met een citroen-basilicumsaus en citroen-peperparels
€ 20,95
Gebakken zeebaarsfilet 
op gestoofde venkel met een Noilly-Pratsaus en groenteparels
€ 23,50
Gegrilde gamba’s 
met een sojasaus en gegrilde sesamzaadjes
€ 23,50
Vispalet (te bestellen voor 2 personen) 
heekfilet, rode mul, gamba’s, Greenshell-mossel, langoustinestaarten en een stoofpotje van vis met een saus van groenten en gebakken schaal- en schelpdieren geflambeerd met cognac
€ 49,50

Hoofdgerechten met vlees

Gegrilde varkensribroast
met gegrilde trostomaatjes en een krachtige
rozemarijn-knoflooksaus
€ 23,50
Tamme eendenborst
met een saus van dadels, sinaasappel, zoete rode ui en mint
€ 23,75
Gebraden lamsbout
met een saus van rozenbottel en een fleuron met Lady’s blue geitenkaas
€ 24,95
Mignons van ossenhaas (ca. 180-200 gram)
omwikkeld met pancetta en een saus van shiitake en mascarpone
€ 29,50

 

Vegetarische hoofdgerechten

Tomatenrisotto
met lenteui, zongedroogde tomaatjes, bleekselderij, oregano, knoflook en Parmezaanse kaas en een Panzarotti gevuld met mozzarella, artisjok, spinazie en pijnboompitten
€ 18,75
Spaanse tortillaburger
van aardappel, ui, Manchego en ei, met fagioli neri, courgette, zongedroogde tomaatjes, aubergine, knoflook, oregano en zeezout
€ 19,75
Online Reserveren