Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met vis

Vis van de dag
Catch of the day
Dagprijs
Zeebaarsfilet 
op de huid gebakken met een saus van paprika, zongedroogde tomaat, spinazie en rucola
€ 24,50
Kabeljauwfilet 
op de huid gebakken met een Griekse melange van tomaat, wortel, ui, broodkruim, knoflook, oregano, peterselie en olijfolie, geserveerd met een Beurre Blancsaus
€ 24,75

Hoofdgerechten met vlees

Varkensoester 
van het Limburgs Kloostervarken (Livar), met een saus van groene appel, salie en een vleugje sjalot
€ 23,95
Picanha 
zacht gegaard staartstuk van het Frieslander rund met een krachtige saus van rode wijn, rozemarijn en knoflook
€ 24,50
Parelhoenduo
gekonfijte bout en gebraden borstfilet met een saus van truffel, rode port en mascarpone
€ 25,50

Vegetarische hoofdgerechten

Groentencurry
van sperziebonen, courgette, wortel, rode ui, kerrie
en kokosmelk met saffraanrisotto geserveerd
 € 20,50
Italiaans groentenstoofpannetje 
van tomaat, courgette, aubergine, paprika, witte bonen, artisjok, mozzarella, oregano en knoflook met een truffelrisotto
€ 21,75
Online Reserveren