Hoofdgerechten
Hoofdgerechten met vis
Vis van de dag Catch of the day |
Dagprijs |
Dorade filet op de huid gebakken met een mediterrane tomatensaus, oregano, ansjovis, kappertjes en knoflook |
€ 24,75 |
Kabeljauwfilet op de huid gebakken en een saus met schaal- en schelpdieren |
€ 26,75 |
Hoofdgerechten met vlees
Varkensoester van het Limburgs Kloostervarken (Livar), met een saus van cantharellen, rode port en cognac |
€ 24,50 |
Picanha zacht gegaard staartstuk van het Frieslander rund met een krachtige saus van rode wijn, rozemarijn en knoflook |
€ 25,50 |
Kalfsoester gevuld met salie en omwikkeld met Parmaham en een balsamico stroopje met sjalotjes |
€ 26,50 |
Gekonfijte eendenbout in ganzenvet gekonfijte eendenbout met ganzenlever en een tranche gerookte magret de canard; |
€ 28,50 |
ook zonder ganzenlever te bestellen | € 23,50 |
Vegetarische hoofdgerechten
Italiaans groentenstoofpannetje van tomaat, courgette, aubergine, paprika, witte bonen, artisjok, mozzarella, oregano en knoflook met risotto en polenta |
€ 21,75 |
Ragout van (bos)paddenstoelen met truffel en bosui, taartje van rode kool, gefrituurde bloemkool en aardappelpuree |
€ 22,50 |