Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met vis

Vis van de dag
Catch of the day
Dagprijs
Zalmfilet
huisgerookt met een saus van yuzu en Madagascar vanille
€ 24,75
Tarbot
in zijn geheel gebakken, met venkelzaadjes en dille met een jus van kalfsfond
€ 28,75

Hoofdgerechten met vlees

Varkensoester met panchetta omwikkeld
van het Limburgs Kloostervarken (Livar), met een saus van truffel en Pecorino
€ 24,50
Gesplitste rundersukade
met een saus van rode biet, honing, whisky en specerijen
€ 26,50
Mignons van ossenhaas
met een saus van roquefort en rode wijn
€ 28,50
Wild van de dag Dagprijs

Vegetarische hoofdgerechten

Ravioli
gevuld met spinazie en ricotta, in een saus van tomaat, kikkererwt en gnocchi
€ 21,50
Ragout van (bos)paddenstoelen
met truffel, bosui en amandelkorst, taartje van artisjok, aardappel en bleu d’Auvergne (blauwschimmelkaas)
€ 22,50
Online Reserveren