Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met vis

Vis van de dag
Catch of the day
Dagprijs
Dorade filet
op de huid gebakken met een mediterrane tomatensaus, oregano, ansjovis, kappertjes en knoflook
€ 24,75
Kabeljauwfilet
op de huid gebakken en een saus met schaal- en schelpdieren
€ 26,75

Hoofdgerechten met vlees

Varkensoester 
van het Limburgs Kloostervarken (Livar), met een saus van cantharellen, rode port en cognac
€ 24,50
Picanha 
zacht gegaard staartstuk van het Frieslander rund met een krachtige saus van rode wijn, rozemarijn en knoflook
€ 25,50
Kalfsoester
gevuld met salie en omwikkeld met Parmaham en een balsamico stroopje met sjalotjes 
€ 26,50
Gekonfijte eendenbout
in ganzenvet gekonfijte eendenbout met ganzenlever en een tranche gerookte magret de canard;
€ 28,50
ook zonder ganzenlever te bestellen € 23,50

Vegetarische hoofdgerechten

Italiaans groentenstoofpannetje
van tomaat, courgette, aubergine, paprika, witte bonen, artisjok, mozzarella, oregano en knoflook met risotto en polenta
 € 21,75
Ragout van (bos)paddenstoelen
met truffel en bosui, taartje van rode kool, gefrituurde bloemkool en aardappelpuree
€ 22,50
Online Reserveren